Over ons

Over ons

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beseffen dat we ons bestaansrecht ontlenen aan de waardering van onze relaties, het zijn vaak relaties waar wij al jaren mee samenwerken. Tientallen ondernemers, organisaties en particulieren hebben de weg naar ons gevonden. Misschien zegt dat ook iets over vakmanschap, kwaliteit, service en flexibiliteit. 

Wij hebben samen met de redactie van Familybusiness een magazine gemaakt waarin het bedrijf centraal staat. Op dat moment zijn we gaan graven in de geschiedenis en hebben we ontdekt dat ons familiebedrijf al een eeuw actief is. 

Klik hier om het familybusiness magazine te downloaden.

 

Vanuit het perspectief van onze klant:

"Het afbouwtraject verliep erg goed. Dit kwam voor een groot deel door de goede samenwerking met de aannemer A.G.J.C van Breda uit Sassenheim en uiteraard de ervaring van de aannemer. Zij zijn bekend met dit soort projecten en op momenten dat wij het even niet meer zagen, kwam er vanuit de aannemer altijd een goede oplossing. Zij dachten erg goed met ons mee en hebben er alles aan gedaan om ons huis ook echt ons thuis van te maken. Het waren erg intensieve maanden met ups en downs maar nu we het resultaat hebben, is het allemaal dubbel en dwars waard geweest." (BeterWonen, editie 58 zomer 2016. Wonen op Sancta Maria)

 

                                  

Aannemersbedrijf van Breda logo
Aannemersbedrijf van Breda