Aanbouw
Aanbouw

Een aanbouw aan uw huis maakt Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda!

Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda B.V. heeft een lange geschiedenis als aannemersbedrijf. Voor uw aanbouw kunt u hier dus zeker goed terecht. Het bouwen van een aanbouw aan de woning is een goede oplossing om de leefruimte van uw huis behoorlijk te vergroten.

Een aanbouw kan gemaakt worden met een plat dak of een puntdak. Dit is afhankelijk van de manier waarop uw huis gebouwd is en waar u uw aanbouw wilt hebben. Aangezien een aanbouw de prijs van uw huis aanzienlijk doet stijgen, kunt u dus uw aanbouw zien als een zeer goede investering. Een aanbouw moet altijd door een erkend bedrijf gedaan worden. A.G.J.C. van Breda heeft allround mensen in dienst die veel ervaring hebben met het bouwen van een aanbouw.

Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda B.V. is een begrip in Leiden, Sassenheim, Lisse, Voorhout, Warmond, Nieuw-Vennep, Leiderdorp, en Hillegom. Woont u dus in deze regio, bel dan Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda B.V. voor uw dakkapel. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor uw aanbouw.

Een aanbouw vermeerdert de waarde van uw huis

Wilt u vrijblijvend meer informatie over een aanbouw ontvangen?  Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op

Aannemersbedrijf van Breda logo
Aannemersbedrijf van Breda

Stel uw vraag

Aanbouw