kozijnen
Kozijnen

Voor nieuwe kozijnen moet u bij Van Breda zijn!

Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda B.V. heeft een lange geschiedenis in het plaatsen van kozijnen. Ook voor het vervangen van uw kozijnen kunt u bij Van Breda terecht. Nieuwe kozijnen geven uw huis weer een frisse aanblik. Houten kozijnen zijn gemakkelijk te onderhouden en hoeven slechts om de vijf tot zeven jaar opnieuw geschilderd te worden.

Vanaf december 2004 wordt er gewerkt vanuit het nieuwe bedrijfspand met een eigen werkplaats voorzien van de modernste machines. Alle houtbewerkingen zoals het fabriceren van kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen worden hier uitgevoerd. Overweegt u dus om de kozijnen van uw huis te vervangen, vraag dan eens een offerte aan bij Aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda. Zij hebben ruime ervaring, zowel in het vervangen van bestaande kozijnen als in het plaatsen van nieuwe kozijnen bij nieuwbouwprojecten.

Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda B.V. is een begrip in Hillegom, Nieuw-Vennep, Leiderdorp, Leiden, Warmond, Voorhout, Lisse en Sassenheim. Woont u dus in deze regio, bel dan Aannemersbedrijf A.G.J.C van Breda B.V. als u overweegt uw kozijnen te laten vervangen. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor uw kozijnen.

Kozijnen vernieuwen? Bel Aannemersbedrijf van Breda

Wilt u vrijblijvend meer informatie over een kozijnen ontvangen?  Vul dan onderstaand formulier in.

Neem contact op

A.G.J.C. van Breda logo
A.G.J.C. van Breda

Stel uw vraag

Kozijnen