Aannemer Haarlem

Aannemer HaarlemDe zoektocht naar de juiste aannemer voor u in Haarlem is onderhevig aan verschillende factoren. Dat er sprake is van een dienstverlening die past bij uw wensen is voor de hand liggend. Net zo goed als dat u een superieure kwaliteit en een zeer goede service verwacht. Maar ook een aannemer in Haarlem of Noordwijk die duurzaam werkt geeft u in ieder opzicht het voordeel. Als u op zoek bent naar deze partner, dan vindt u die bij ons.

Aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda.

Bij ons kunt u terecht voor een passend aanbod aan werkzaamheden. Van nieuwbouw tot renovatie kunt u altijd uitgaan dat wij staan voor kwaliteit en service. Wij geloven dat ons bestaansrecht gebaseerd is op de tevredenheid van onze klanten. Veel van onze klanten zijn dan ook uitgegroeid tot relaties waar we al jaren mee samen werken.

De aannemer voor u in Haarlem of Noordwijk die duurzaam aanpakt

Als de aannemer voor u in Haarlem of Noordwijk staan we voor meer dan alleen kwaliteit en service. Het is een vaak voorkomend misverstand dat duurzaam bouwen uitsluitend te maken heeft met isolatie. Natuurlijk is dit erg belangrijk. Maar als de aannemer voor u in Haarlem of Noordwijk geven wij een zeer brede invulling aan de term duurzaam. Veel van onze materialen zijn danken hun afkomst aan duurzaam slopen. Kwaliteitsmaterialen die dankzij deze werkwijze een tweede leven krijgen. Verantwoord, maar daar houdt het niet mee op.

Het gaat om veel meer dan alleen energiebesparing. Door bijvoorbeeld rekening te houden met een goede ventilatie realiseren wij een gezond binnenmilieu.

Als de aannemer voor u in Haarlem of Noordwijk houden we rekening met de toekomst. De overheid heeft bepaalde voorschriften met betrekking tot de veiligheid, gezondheid en onder andere het milieu. Door rekening te houden met de voorschriften van nu maar ook vooruit te kijken bent u klaar voor de toekomst.

Onze werkzaamheden zijn er dus op gericht om u nu, maar ook in de toekomst tevreden te stellen. Respect voor mens en milieu.

Onze diensten

Nieuw- en verbouw kunnen wij voor u verzorgen. Zelfs in de ontwerpfase, als u uw wensen duidelijk maakt kunnen we u bijstaan. Een verbouwing kan ook als renovatie benaderd worden. Daarbij heeft u dus de mogelijkheid om het pand terug te brengen naar de oude glorie. Toch de keuze maken om te vernieuwen? Ook dat kunnen we voor u verzorgen.

Om geld te besparen op grote reparaties en ervoor te zorgen dat u blijft genieten van uw pand bieden we ook de mogelijkheid voor onderhoud. Welke dienst u ook afneemt, wij staan voor heldere communicatie en duidelijke afspraken. Een flexibele werkwijze die u altijd ruimte geeft voor eigen inbreng.

Met ruim 70 jaar aan ervaring staan we ook voor u klaar. Neem gerust contact op voor meer informatie.


Aannemer Haarlem - Aannemer Leiden - Bouwbedrijf Haarlem - Bouwbedrijf Leiden - Duurzaam bouwen Haarlem - Duurzaam bouwen Leiden - Nieuwbouw Haarlem - Nieuwbouw Leiden - Verbouw en renovatie Haarlem - Verbouw en renovatie Leiden


Aannemer Haarlem | A.G.J.C. van Breda Aannemersbedrijf

Aannemer Haarlem Aannemer Haarlem Aannemer Haarlem

Laat uw reactie achter