Duurzaam bouwen Leiden

Duurzaam bouwen LeidenHet duurzaam bouwen is in Leiden in opmars. Efficiënte technieken geven uw aan- of verbouw een langere levensduur. Ze zorgen er bovendien voor dat uw woning op milieubewuste wijze wordt gebouwd of uitgebreid. A.G.J.C van Breda is een aannemersbedrijf met een lange geschiedenis. Al meer dan 70 jaar verzorgen wij bouwprojecten. Traditioneel vakmanschap gaat gepaard met modern, duurzaam bouwen om u in Leiden, Noordwijk of omstreken zo goed mogelijk te voorzien. Onze kennis wordt met regelmatige bijscholing goed scherp gehouden.

Effectief en duurzaam bouwen in Leiden

Met ervaring in vele projecten in de regio pakt A.G.J.C van Breda elke klus grondig aan. We kijken samen met u wat het beste aansluit op uw wensen. Uw plannen worden concreet gemaakt met behulp van een architect. Wij kijken vervolgens wat er nodig is om deze constructies duurzaam te bouwen voor u in Leiden. We zijn bekend met de vele verschillende strategieën om dit strak uit te voeren. Elke stap wordt goed doordacht om zowel milieu- als economisch verantwoord te werken. U betaalt niets te veel voor een duurzame investering. Deze verdient zich slim terug door zijn lange levensduur en lage gebruikskosten.

Goede voorbeelden van dit duurzaam bouwen voor u in Leiden zijn de alom bekende HR ketels. Deze verminderen het gasverbruik, wat u op jaarbasis een leuk zakcentje kan besparen. Ook moderne nieuwbouwtechnieken die het gebruik van gas geheel elimineren zijn bekend. Verwarming van het huis gaat dan via zonneboilers, aardwarmte of elektrische warmtebronnen. Met zonnepanelen bent u ook voor stroom minder afhankelijk van uw omgeving.

Met duurzaam bouwen bereidt u in Leiden of Noordwijk uzelf voor op de toekomst. Uw maandelijkse kosten dalen en uw woning behaalt veel meerwaarde. Deze aanpak is bovendien goed voor het milieu. Uiteraard ligt de keuze voor duurzaam bouwen geheel bij de opdrachtgever. We kijken samen welke aanpak het beste werkt in uw unieke situatie. Hoe duurzaam we bouwen zal van uw wensen in Leiden afhangen. Er is echter één ding waar u zeker van kan zijn. Hoe we het ook gaan bouwen, de kwaliteit is hoog.

A.G.J.C van Breda, het aannemersbedrijf voor u

Uitvoerige training en vele jaren ervaring zorgen voor een geweldig resultaat. Uw nieuwe woning, aanbouw of verbouwing wordt tot in de puntjes geregeld. Met een dicht netwerk van lokale leveranciers halen wij alle materialen in huis tegen een scherpe prijs. Dit ziet u terug in de krachtige prijs-kwaliteitverhouding die we vragen voor ons vakwerk. Deze materialen zijn bovendien voorzien van alle keurmerken waar bij het duurzaam bouwen in Leiden op wordt gelet. Zo weten we zeker dat de gebruikte grondstoffen van duurzame bronnen komen. De hoge kwaliteit die we hiermee realiseren heeft voor een lange lijst tevreden klanten gezorgd. Ondernemingen, particulieren en organisaties vallen allen onder de vele goede relaties. Deze waardering heeft van A.G.J.C van Breda een begrip gemaakt in Leiden, Noordwijk en omstreken.


Aannemer Haarlem - Aannemer Leiden - Bouwbedrijf Haarlem - Bouwbedrijf Leiden - Duurzaam bouwen Haarlem - Duurzaam bouwen Leiden - Nieuwbouw Haarlem - Nieuwbouw Leiden - Verbouw en renovatie Haarlem - Verbouw en renovatie Leiden


Duurzaam bouwen Leiden | A.G.J.C. van Breda Aannemersbedrijf

Duurzaam bouwen Leiden Duurzaam bouwen Leiden Duurzaam bouwen Leiden

Laat uw reactie achter