Nieuwbouw Haarlem

Nieuwbouw HaarlemVoor nieuwbouw in Haarlem of Noordwijk moet u bij Aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda B.V. zijn. Wij zijn een gerenommeerd aannemersbedrijf dat voor particulieren, ondernemers en overheden diverse types van nieuwbouw in Haarlem kan realiseren. U kunt ons inschakelen voor passende, betaalbare oplossingen die met verstand van zaken worden gerealiseerd voor uw nieuwbouw in Haarlem.

Van het kennismakinggesprek tot het moment van oplevering staan wij u bij. Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap door goed opgeleide werknemers, alsmede het gebruik van de juiste materialen en goed gereedschap. Wij hebben een gedegen en uitgekiende specialisatie voor uw nieuwbouw in Haarlem en omgeving.

Het juiste aannemersbedrijf voor nieuwbouw Haarlem en omgeving

Uw nieuwbouw in Haarlem begint met het opstellen van een goed plan. Graag zetten wij met u de mogelijkheden en wensen op een rijtje. Als u akkoord gaat met ons plan en offerte voor uw nieuwbouw in Haarlem, Noordwijk en omliggende plaatsen, dan gaan wij aan het werk.

Naar aanleiding van een gedetailleerd plan op maat bestellen wij tegen scherpe prijzen de materialen voor uw nieuwbouwproject. Wij streven een heldere communicatie na en kunnen u te allen tijde op de hoogte houden van de bouwontwikkelingen. U heeft ook maar te maken met één vaste aanspreekpersoon bij de bouwbegeleiding. Ook kunnen we uiteraard met u overleggen voor eventuele wijzigingen in het bouwplan en daarvoor een goede oplossing vinden. Dankzij een helder kostenoverzicht komt u tijdens of na de bouw bij ons niet voor ongewenste kosten te staan. Wij leveren altijd een duidelijke en open communicatie over eventueel meerwerk.

Naast nieuwbouw in Haarlem kunt u ons vanzelfsprekend ook inschakelen voor reeds bestaande bouw. Een renovatie van een pand behoort vanzelfsprekend ook tot de vaardigheden van deze aannemer. Naast renovatie werken we ook aan uiteenlopende soorten verbouwingen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie nieuwe garage, een dakkapel of het plaatsen van openslaande tuindeuren. Aannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda klaart de klus voor u!

Een betrouwbaar familiebedrijf sinds 1945

Al meer dan zeventig jaar is ons aannemersbedrijf gevestigd in Sassenheim. Wij zijn een allround aannemersbedrijf dat u altijd kunt inzetten voor zaken als nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud. A.G.J.C. van Breda B.V. werkt met korte lijntjes. Dit houdt in dat we flexibel in de markt opereren, en dat merkt u in uw portemonnee!

In de omgeving van Haarlem of Noordwijk zijn wij bij uitstek de aannemer die uw nieuwbouw kosteneffectief, goed georganiseerd en met betrokkenheid en ervaring aanpakt. Neem gerust contact op met de bouwers van A.G.J.C. van Breda B.V. en ontdek wat ons bedrijf allemaal voor u kan betekenen. Als kwaliteitsaannemer beschikken wij vanzelfsprekend over alle benodigde keurmerken en certificaten. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en tevens lid van BouwGarant en Bouwend Nederland.


Aannemer Haarlem - Aannemer Leiden - Bouwbedrijf Haarlem - Bouwbedrijf Leiden - Duurzaam bouwen Haarlem - Duurzaam bouwen Leiden - Nieuwbouw Haarlem - Nieuwbouw Leiden - Verbouw en renovatie Haarlem - Verbouw en renovatie Leiden


Nieuwbouw Haarlem | A.G.J.C. van Breda Aannemersbedrijf

Nieuwbouw Haarlem Nieuwbouw Haarlem Nieuwbouw Haarlem

Laat uw reactie achter