Nieuwbouw Leiden

Nieuwbouw LeidenAannemersbedrijf A.G.J.C. van Breda B.V. is uw aangewezen partner voor nieuwbouw in Leiden of Noordwijk. Voor uw nieuwbouw in Leiden, van kleinschalige nieuwbouwprojecten als een bedrijfspand, winkel of vrijstaande tot een twee-onder-eenkapwoningen bent u bij dit allround bouwbedrijf aan het juiste adres. Passende en betaalbare oplossingen die met verstand van zaken worden uitgevoerd, daarvoor staat ons bedrijf al meer dan zeventig jaar.

Van de eerste schets tot de oplevering staan wij u op betrokken wijze bij. Als kwalitatief hoogstaande aannemer werken wij uitsluitend met de beste materialen en gereedschappen. Daarnaast is ons goed opgeleide personeel gespecialiseerd in alles dat komt kijken bij uw nieuwbouw in Leiden en omgeving.

Een goede aannemer voor nieuwbouw Leiden en omgeving

Uw nieuwbouw begint met het opstellen van een goed plan. Graag brengen wij na een prettig gesprek met u alle mogelijkheden, de wensen en het budget in beeld zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Als u instemt met ons plan en offerte voor uw nieuwbouw in Leiden, Noordwijk en omliggende plaatsen, gaan wij aan het werk.

Aan de hand van een gedetailleerd plan op maat bestellen we de materialen voor uw nieuwbouwproject. Wij kunnen u te allen tijde op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen uw project. U heeft gelukkig ook maar te maken met één vaste contactpersoon die precies weet wat er speelt en wat het plan van aanpak is. Ook kunnen we uiteraard met u overleggen over eventuele wijzigingen in het plan. Ook als het niet mogelijk is om deze op de gewenste manier door te voeren kijken we graag samen met u naar de beste oplossing.

Naast nieuwbouw voor u in Leiden kunt u ons vanzelfsprekend ook inschakelen voor bestaande gebouwen. Een mooie renovatie van beschadigde onderdelen van een pand behoort ook tot de mogelijkheden. Behalve renovatie werken we ook aan allerhande verbouwingen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige nieuwe serre of het plaatsen van een dakkapel. Voor een aannemer als A.G.J.C. van Breda is geen klus te groot of te klein.

Al meer dan zeventig jaar actief

Ons bouwbedrijf is al sinds 1945 gevestigd in Sassenheim en is telkens van vader op zoon gegaan. Als aannemer voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en onderhoud staan wij bekend in heel Zuid-Holland en Noord-Holland. Wij zijn een relatief klein bedrijf dat werkt met korte lijntjes, dit betekent dat we flexibel in de markt opereren.

U zult nergens anders in de regio Leiden of Noordwijk een aannemer vinden die uw nieuwbouw zo goed georganiseerd en prijstechnisch interessant aanpakt als A.G.J.C. van Breda B.V. Neem snel contact met ons op en ontdek wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Wij beschikken over alle benodigde keurmerken en certificaten, zijn een erkend leerbedrijf en lid van BouwGarant en Bouwend Nederland.


Aannemer Haarlem - Aannemer Leiden - Bouwbedrijf Haarlem - Bouwbedrijf Leiden - Duurzaam bouwen Haarlem - Duurzaam bouwen Leiden - Nieuwbouw Haarlem - Nieuwbouw Leiden - Verbouw en renovatie Haarlem - Verbouw en renovatie Leiden


Nieuwbouw Leiden | A.G.J.C. van Breda Aannemersbedrijf

Nieuwbouw Leiden Nieuwbouw Leiden Nieuwbouw Leiden

Laat uw reactie achter